Tampilan Digital Smart Kanthi Remote Control Portable Fume Extractor

Nomer Model: F6001D / F6002D
Pambuka:
Extractor fume portabel minangka mesin safety sing apik banget sing digunakake kanggo njupuk lan filtrasi rereged udhara. Padha terjangkau lan bisa gampang dipindhah menyang panggonan ing toko sing paling dibutuhake. Soldering minangka salah sawijining kegiatan kunci ing elektronika. asap solder, asap solder sing diluncurake dening solder ora sehat; mula, nggunakake ekstraktor asap komersial sing kanthi kinerja biaya sing cukup dhuwur minangka pilihan sing cocog.


Detail Produk

Tag produk

Ekstraktor asap sing dijupuk sumber iki nduweni fitur kastor universal kanggo mobilitas sing gampang, lengen lentur sing ndhukung dhewe lan weker pemblokiran panyaring, tapak cilik, lan media filtrasi bermutu tinggi. Ekstraktor Asap Lantai Portabel kanthi media panyaring 3 lapisan kanggo dipasang ing njero. kamar panyaring kanggo aplikasi sing ngetokake partikel lan asap.
Rincian Teknis

Model F6001D F6002D
daya 80W 200W
rame <55 dB <55 dB
Aliran Sistemik 235 m3 / jam 2x 150m3/jam
Kecepatan Udara 17 m/s 2 x 11 m/s
Ukuran Filter Pre-filter: 365 x 175 x 6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;
Pre-filter: 365 x 175 x 6mm
Filter Tengah 365 x 175 x 55mm
Filter Utama 385 x 195 x 250mm;
Bobot reged 16 kg 17 kg
Ukuran Kabinet 425 x 250 x 410 mm 425 x 250 x 410 mm
Ukuran Paket Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm
Lengan Kit: 42x41x20 cm
Ukuran badan : 54 x 35 x 58cm
Lengan Kit: 46x42x20 cm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Lapisan Filter 3 Lapisan
Remot kontrol Klebu
Ukuran Lengan Dhiameter 75mm x Dawane 140cm
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Lengan & nozzle: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Pre-Filter: 5 pc (4 bêsik ing mesin)
Filter Tengah: 1 pc (Kalebu ing mesin)
Filter Utama: 1 pc (Klebu ing mesin)

F6001D-8

F6001D-9

F6001D-10

F6001D-11

F6001D-12

gf

Fitur

1. Kanthi panel kontrol cerdas lan tampilan digital, operasi dadi gampang lan prasaja;
2. Kanthi remot kontrol, sampeyan bisa ngontrol mesin saka kadohan;
3. Sistem Alarm Clogging Filter sing sensitif lan efektif ngelingake sampeyan ngganti filter ing wektu;
4.Wheels karo brake nggawe gerakan gampang lan fleksibel.

Aplikasi
Pembersih asap kita minangka peralatan pemurnian utamane kanggo aplikasi industri, sing bisa digunakake ing soldering manual, pot solder, robot soldering, stasiun solder, lan welding industri liyane lan pangolahan laser kanggo ngumpulake lan ngresiki asap sing diasilake sajrone produksi, lan nglindhungi kesehatan lingkungan lan operasi.Sistem ekstraksi asap uga migunani kanggo ngekstrak asap sing bisa mbebayani saka panggunaan adhesive lan bahan kimia tartamtu ing meja kerja, ekstensi bulu mata, rambut pewarna, seni kuku.

Pilihan siji (1)

penyerap asap 12

Pilihan siji (2)

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Filter wiwitan
Kanggo nyaring partikel gedhe ing ndhuwur 50µm
Filter kapindho
Kanggo partikel panyaring ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%.
Filter HEPA Kab
Kanggo partikel bledug ing ndhuwur 0,3µm, tingkat efisiensi nyaring 99,97%,
Kanggo mbusak gas mbebayani, tingkat efficiency nyaring ndhuwur 95%;
Periode Panggantos Filter Pr-Filter: 1 minggu nganti 1 sasi
Filter Tengah: 3 wulan
Filter utama: 6 sasi
Oalah, sampeyan bisa nyetel minangka saben polutan pas kui ing lingkungan beda;

Kualitas apik

Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita