Solder Laser Fume Extractor Portable Benchtop Smoke Extractor Fan

Extractor asap Waterun kanggo ngresiki partikel lan gas.Iki dirancang kanggo nyaring bahan sing mbebayani, kayata hidrokarbon lan sianida, sajrone proses soldering, dipping timah ing pot solder, menehi tandha lan ukiran laser, percetakan, lan liya-liyane. ningkatake lingkungan kerja sampeyan.


  • daya:35W 60W 80W
  • Filter-filter:2 Lapisan
  • Aliran Sistemik (m3/h):75 - 110 m3 / jam
  • Noise (dB):52-59 dB
  • ukuran:300 x 270 x 300 mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Desktoppenggemar kumelun extractorbisa digunakake karo 1.2 meter tabung utawa tanpa tabung, iku duwe telung pindah kacepetan beda.

    Fitur produk:

    1) Kanthi 3 beda kecepatan aliran udara kanggo milih;

    2) Desain entheng lan kompak; ngirit papan lan gampang dipindhah;

    3) Brush-kurang motor njamin kacepetan dhuwur karo kurang gangguan, kinerja stabil lan wektu urip;

    4) Filter serat kaca bisa nyaring luwih saka 80 jinis virus, bakteri, mikroba, lsp.

    5) Nalika panyaring kebak, buzzer sing dibangun bakal menehi weker swara lan cahya;

    6) Rong pilihan kanggo operasi: karo saluran utawa tanpa saluran.

    Aplikasi:

    Apik kanggo solder, menehi tandha & ukiran laser, moksibusi, laboratorium kimia, salon kecantikan, lsp.

    F800

     
     
     
     

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita