St seri tweezers stainless steel tliti dhuwur

Model Nomer: ST Series High Precision Pinset
Pambuka:
ST Series tweezer dhuwur digawe saka HRC 40 derajat, NO.302 stainless steel.Katering kanggo kabutuhan customer beda, Ana macem-macem jinis tweezer tip: ST-10 jinis tip standar cocok kanggo nggunakake ing welding line listrik terpadu utawa nginstall utawa ngganti bagean listrik cilik.ST-11, ST-12, ST-14, ST-16 padha lan luwih tipis, luwih dawa tinimbang ST-10 sing cocok kanggo bagean clamp ing celah cilik.ST-13 minangka jinis bunder datar sing Ngindhari karusakan ing komponen.ST-15 & ST-17 minangka jinis sudut sing luwih presisi kanggo ngapit komponen sing tepat.


Detail Produk

Tag produk

Ing suhu kamar normal, plastik konduktif nduweni resistance apik kanggo hidrokarbon lemak, alkohol & eter, solusi banyu dilute, lenga, bensin uga macem-macem asam mineral Kapadhetan dhuwur.
Pinset ora ngemot senyawa kimia beracun lan ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa.
Kanthi presisi sing dhuwur, tweezers digunakake ing laboratorium, mikroelektronik, komputer, jam, kimia lan kamar sing resik.

Rincian Teknis

Model

Total dawa

ST-10

110 mm

ST-11

140 mm

ST-12

135 mm

ST-13

120 mm

ST-14

110 mm

ST-15

116 mm

ST-16

125 mm

ST-17

115 mm

 

ST-15 (2)

ST-17

ST-10

ST-15

Pinset ST-15 Vetus

ST-12 (2)

ST-16

ST-14 (2)

ST-13

ST-10 (2)

ST-12

ST-13 (2)

ST-14

ST-11 (2)

ST-11

Fitur:
1. Kenthel baja, clamp tightly.
2.Kuwat lan awet, ora gampang deform.
3. Kerajinan sing apik, anti korosi tanpa karat.
4.Sirah tweezers nuding, cocok kanggo ngganti bagean tliti ing papan cilik.
5. Buntut tweezer wis soldered kuwat kang apik kanggo nyekeli uga
6. tutup protèktif plastik nglindhungi sirah tweezer saka karusakan lan ngalangi Staff ora sengaja tatu
7. PVC plastik packaging Nihan, gampang kanggo panyimpenan kang bisa nglindhungi tweezer luwih resik.
8.Trep, aman, fleksibel lan awet.
9.katon garis Gamelan, Processing nggoleki;
10.asam anti magnetik;
11. atose tip utamané apik, ora gampang kanggo ewah-ewahan bentuk.

Aplikasi:
1.Bisa dituntut kanggo grafting bulu mata, bor teken manicure, ndandani ponsel, Clamp komponen elektronik, nginstal lan ngganti bagean, etc.
2.bisa mbantu kita ndandani kabeh jinis bagean cilik sing kudu diikat nalika nggawe model.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita