Super Nilai pemicu wiwitan jinis obeng listrik otomatis, obeng listrik mini

Nomer Model (W00501): A1010L / A2015L / A3019L
Pambuka:
Iku obeng listrik otomatis, nalika torsi dikunci, kopling bakal kanthi otomatis trip, daya motor bakal kanthi otomatis mati Ekonomi Trigger Mulai Tipe Obeng listrik otomatis, nalika kunci meneng kanggo nyetel torsi, kopling bakal kanthi otomatis uwal, motor bakal otomatis daya.


Detail Produk

Tag produk

1. Dibandhingake karo model liyane, iku jinis nilai super, rega murah, kinerja dhuwur.nanging sok dong mirsani sing motor teka karo metu sensor, supaya bakal miwiti luwih alon lan luwih panas.
2.Non-kontak ngalih digunakake kanggo nyedhiyani urip awet kang ora perlu kanggo ngganti item asring.
3. Ukuran ergonomis, suhu dhuwur awet, getaran banget, genggeman apik, katon anyar, bobot entheng, gampang kanggo operate kanggo dangu tanpa lemes, nambah efficiency.
4. Presisi dhuwur saka torsi, kanthi penyesuaian torsi langkah-kurang, operasi sing prasaja lan efisien, bisa umum digunakake kanggo produk lightening listrik lan elektronik, peralatan omah, dolanan, aksesoris komputer / telpon / jam tangan lan operasi pangolahan lan perakitan liyane,

Rincian Teknis

Model

A1010L

A2015L

A3019L

Range pengukuran

kgf.cm

1-10

2-15

3-19

Nm

0.1-1

0.19-1.47

0.29-1.86

Ora ana kacepetan mbukak (rpm)

HI

1000

LO

650

Diameter sekrup

M1.4-M3.0

M1.6-M3.0

M2.3-M3.5

Sekrup bit

Φ4 mm

Φ5 mm

1/4 hex

Bit meneng sing ditrapake

 babagan

W00501

W00501 (8)

W00501 (5)

W00501 (7)

W00501 (6)

W00501 (4)

W00501 (2)

W00501 (3)

Fitur:
1.Non-kontak ngalih digunakake kanggo nyedhiyani urip awet kang ora perlu kanggo ngganti item asring.
2. imbuhan torsi gampang lan trep imbuhan langkah-kurang dening muter ring imbuhan torsi ngiwa utawa nengen.Kacepetan uga bisa diatur dadi dhuwur (Hi) utawa kurang (Lo).

Aplikasi:
Aplikasi umum bisa ditemokake ing industri kayata elektronik, manufaktur medis, manufaktur mobil, manufaktur kontrak lan ing ngendi wae fasteners digunakake kanggo ngumpulake produk.Akeh perusahaan nggunakake driver torsi screwdriver kualitas kanggo mesthekake yen torsi repeatable akurat lagi Applied lan maintained saindhenging aplikasi perakitan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita