T12 Soldering Tips karo timbal free tips soldering

Nomer Model: T12


Detail Produk

Tag produk

1. Dadi manawa kanggo nyebar timah ing tip solder anyar sadurunge digunakake.Bisa njaga tip saka oksidasi lan karat sing bakal nggawe timah ora nempel ing tip.

2. Nalika welding umum, nyetel suhu antarane 250-350 ° C.Nalika welding khusus, suhu bakal luwih dhuwur, supaya elinga yen langsung nyetel suhu bali menyang 250-350 ° C sawise welding .Yen ora, iku gampang kanggo ngrusak stasiun solder lan tip.

3. Mangga ngresiki tip solder karo spons udan sawise working.Then nyebar timah ing tip solder supaya ora dadi ireng, lan ngluwihi umur layanan.

T12-B

T12-JL02

T12-C1 2

T12-D08

Fitur:
● Urip dawa lan Recovery panas cepet tips soldering nambah efektifitas pangguna lan sudo kaping produksi.
● Long Life: Nggunakake tip solder kualitas dhuwur nambah kacepetan solder lan nyuda biaya total produksi.Suhu sing luwih dhuwur lan solder isi timah sing dhuwur, umume ing proses solder tanpa timbal, nyelehake galur tambahan ing tips solder.
● Rapid Heat Recovery: tips solder digawe saka tembaga kelas premium sing konduktif banget kanggo ngirim panas menyang karya luwih cepet tinimbang merek liyane.Recovery panas cepet iki mbisakake liyane joints kanggo soldered saben menit, saéngga ngurangi wektu lan biaya manufaktur.

T18 (2)

Spesifikasi:

Model Seri T12
warna irisan
Bahan Tembaga tanpa oksigen
Aplikasi Kanggo Soldering Iron
Sertifikat SGS, Rohs
Tips Kita bisa ngatur tips soldering apa sing perlu
MOQ 100 pcs
Jinis bahan konsumsi
Kualitas Banget

sumur LT (2)

Layanan OEM & ODM
Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.

FAQ

Q1.Apa sampeyan nampa pesenan OEM lan njaluk sampel kanggo dites?
Ya, OEM & ODM sing acceptable.Accept sampel supaya mriksa kualitas.
Q2.Apa syarat pembayaran sampeyan?
Kita nampa Bank, Paypal, Western union, Money Gram lan liwat kertu Kredit Alibaba
Q3.Apa jumlah pesenan minimal?Suwene wektu pangiriman?
Loro-lorone MOQ lan wektu pangiriman kudu ngrujuk menyang produk tartamtu.Biasane, kita duwe saham kanggo produk merek, hubungi sales kanggo rincian.

Q4.Kepiye cara transportasi?
Pengiriman ekspres, udara lan segara kasedhiya.

Q5.Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

Q6.Kenapa aku milih sampeyan?
A. We are Produsèn saka jinis pribadi related kanggo pangopènan electronics.Sampeyan bisa tuku apa sing perlu kene ing rega cukup cukup.
B. Kanthi 18 taun pengalaman ing iki diajukake, kita duwe kemampuan kanggo nyedhiyani layanan apik lan produk ing kurang biaya.
C. Persediaan sing nyukupi kanggo mesthekake yen klien bisa entuk barang ing wektu sing cendhak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita