Pinset Vetus merek Stainless steel esd pinset

Nomor Model: Pinset Stainless Steel Anti-Statis
Pambuka:
Pinset stainless steel anti-statis digawe saka stainless steel.Katering kanggo kabutuhan customer beda, Ana macem-macem jinis tweezer tip: ESD-10 jinis tip standar cocok kanggo nggunakake ing welding line listrik terpadu utawa nginstall utawa ngganti bagean listrik cilik.ESD-11, ESD-12, ESD-14, ESD-16 padha lan luwih tipis, luwih dawa tinimbang ESD-10 sing cocok kanggo bagean clamp ing celah cilik.ESD-13 jinis bunder warata kang Supaya karusakan kanggo komponen.ESD-15 & ESD-17 minangka jinis sudut sing luwih tliti kanggo ngapit komponen sing tepat.


Detail Produk

Tag produk

Pinset ora ngemot senyawa kimia beracun lan ora mbebayani kanggo kesehatan manungsa.
Kanthi presisi sing dhuwur, tweezers digunakake ing laboratorium, mikroelektronik, komputer, jam, kimia lan kamar sing resik.
Lumahing tweezer nduweni lapisan cat, supaya sampeyan bisa nyegah listrik statis, kanggo clamping sawetara komponen sensitif elektrostatik, duwe efek protèktif.

Rincian Teknis

Model

Total dawa

ESD-10

110 mm

ESD-11

140 mm

ESD-12

135 mm

ESD-13

120 mm

ESD-14

110 mm

ESD-15

116 mm

ESD-16

125 mm

ESD-17

115 mm

Pinset ESD-15 ESD Stainless Steel 67 (2)

Pinset ESD-15 ESD Stainless Steel 67 (3)

Pinset ESD-13 ESD Stainless Steel 1

Pinset ESD-10 ESD Stainless Steel 1

Pinset ESD-12 ESD Stainless Steel 2

Pinset ESD-15 ESD Stainless Steel 6

ESD-14 ESD Stainless Steel Pinset 1

Pinset ESD-12 ESD Stainless Steel 3

Fitur:
1. Pinset anti-statis yaiku: pinset tipe tip sudut, pinset lurus, pinset kepala datar, pinset runcing
2.Kuwat lan awet, ora gampang deform.
3. Kerajinan sing apik, anti korosi tanpa karat.
4.Sirah tweezers nuding, cocok kanggo ngganti bagean tliti ing papan cilik.
5. Buntut tweezer wis soldered kuwat kang apik kanggo nyekeli uga
6. tutup protèktif plastik nglindhungi sirah tweezer saka karusakan lan ngalangi Staff ora sengaja tatu
7. PVC plastik packaging Nihan, gampang kanggo panyimpenan kang bisa nglindhungi tweezer luwih resik.
8.katon garis Gamelan, Processing nggoleki;
9.asam anti magnetik;

Aplikasi:
1. Pinset antistatik cocok kanggo produksi komponen elektronik presisi, semikonduktor lan industri kepala magnet komputer
2. Cocog kanggo pangolahan lan instalasi komponen sing sensitif marang listrik statis

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita