Welding Fume Extraction System Exhaust Fume Extractor Kanggo Soldering

Nomer Model: XS1500-10,XS2000-12
Pambuka:
Welding Exhaust asap extractor dirancang karo geni Nyegah nyaring system.The ukuran mesin gedhe karo nyedhot kuat lan kapasitas nyaring asap extractor gedhe khusus kanggo mesin nglereni laser amba, gelombang soldering open, reflow soldering open lan Arc Welding Machine etc.


Detail Produk

Tag produk

Sistem ekstraksi asap nyorot fitur: Sistem Filter Pencegahan Kebakaran, Motor Vertikal lan Konstruksi Inlet & Outlet Udhara.
Rincian Teknis

Model XS1500-10 XS2000-12
daya 1,1 kw 2,2 kw
rame <65 dB <70 dB
Aliran Sistemik 1500 m3 / jam 2000m3 / jam
Lapisan Filter 3 4
Katrangan Filter Lapisan 1st fire prevention mesh
2nd Layer Square Bellows
Filter lembaran logam Integral Lapisan 3
1 Lapisan Fire Nyegah Mesh
2nd Layer Square Bellows Kanthong
Filter Serat Kaca H10 Lapisan 3
Filter Lembaran Logam Integral Lapisan 4
Bobot reged 200 kg 250 kg
Ukuran Kabinet 680 x 585 x 1500 mm 800 x 700 x 1645 mm
Ukuran Paket Ukuran badan : 90 x 70 x 180 cm Ukuran badan : 90 x 80 x 185 cm
Efisiensi nyaring 0.3um 99.97%
listrik 110V / 220V
Remot kontrol Ora Klebu
Ukuran Saluran Dhiameter 150mm x Dawane 2 meter
Daftar Packing Unit Utama: 1 unit
Kabel daya: 1 piece
Paket Tube: 1 set
Instruksi operasi: 1 Piece
Siji Set Filter ing mesin

XS2000

6(1)

Fitur

1.Air Inlet & Outlet Upward Construction;Saluran udara U-shaped dirancang kanggo boros panas.
2.Kecepatan internal saka saluran udara kondusif kanggo pemukiman partikel gedhe.Piring sealing akses geni bisa dibusak kanggo ngresiki partikel penyelesaian.
3. Motor vertikal merek lini pertama, poros motor lan aluminium disambungake; Tingkat gangguan & geter sing sithik, nggunakake desain volute kanggo nambah aliran lan efek tekanan negatif.
4. Intake udara kaping pindho bisa dipilih miturut kondisi kerja: siji cadangan, siji pipa nyambungake;Ukuran Instalasi akses geni ing sisih tengen ngisor padha karo ukuran instalasi inlet udara.
5. Ing cilik saka geni nang peralatan, aja mbukak piring ngarep, mbukak piring akses geni, nggunakake muncung titik extinguisher geni kanggo akses geni, mateni geni, supaya minangka supaya kacilakan safety luwih serius disebabake. dening gelombang kejut meksa kui dening mbukak panel ngarep.
6. Papan kontrol dilengkapi switch utama mandeg darurat. Yen ana bebaya peralatan, pedhot saklar daya utama lan mungkasi operasi peralatan.
7. Panel kontrol Printing luwih ayu, printing werna resistance karat, ora gampang kanggo pil mati lumahing Paint.

Aplikasi
SMT Wave Soldering Oven, Reflow Soldering Oven, Soldering Pot, Multi-operator Soldering, Coating Machine, Argo Arc Welding Machine, nglereni Laser kalebu:
Laser nglereni logam: tabung, sheet, bagean
Pemotongan laser saka plastik: pipa, bagian pabrikan, lembaran - akrilik
Pemotongan laser label: plastik, kertas

2000-12 (2)

200-12

2000-12

Informasi Tambahan

Efisiensi Filter kasedhiya Lapisan Nyegah Kebakaran
Nyaring partikel jelaga nganggo spark, kanggo nyegah peralatan infiltrasi sparks
Saku Bellow
Filter katon liwat partikel PM5, bisa digunakake bola-bali.
Filtrat Kaca
Kanggo partikel ndhuwur 0,3 microns nyaring efficiency ketemu 99,97%.
Filter lembaran logam integral
Nyaring & nyegat partikel 0,3 micron, nyerep gas beracun lan mbebayani lan mambu aneh;
Periode Panggantos Filter XS1500-10
Lapisan 1st fire prevention mesh kanggo digunakake bola-bali (perlu reresik biasa)
2nd Layer Square Bellows Pocket suggest wektu panggantos: 2-4 sasi
3rd Lapisan Integral sheet metal Filter suggest wektu panggantos: 6-8 sasi
XS2000-12
Lapisan 1st Fire Prevention Mesh kanggo digunakake bola-bali (perlu reresik biasa)
2nd Layer Square Bellows Pocket suggest wektu panggantos: 2-4 sasi
3rd Layer H10 Glass Fiber Filter suggest periode panggantos: 3-6 sasi
4td Lapisan Integral Sheet Metal Filter suggest wektu panggantos: 8-12 sasi

Kualitas apik
Produk kita pindhah saka desain nganti produksi nganti produk pungkasan.Saben prosedur kerja dikontrol kanthi ketat, mung nggawe ekstrak asap sing efektif.Efisiensi nyaring saka extractors asap kita wis tekan standar paling dhuwur ing donya.

No Proses Produksi No Proses Produksi No Proses Produksi
1 rty
Bahan Baku
2 uyuty
Nglereni Laser
3 tyutyu
Parts Majelis
4 bcvxbvc
Laser Marking
5 vcghd
Majelis
6 utyur
Tes Aging
7 terter
Pemeriksaan Fungsi QA
8 ytreytr
Packing
9 grtert
Barang sing dibungkus

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita