Tips Soldering Robot WELLER

Model No: Weller Robotic Soldering Tips Series


Detail Produk

Tag produk

1. Nggawe nggunakake bahan mentahan-tembaga oksida diimpor, nggunakake mesin ngecor khusus kanggo proses, ukuran tip banget pas;
2.Lead-free wesi wesi plating listrik cedhak-grained, urip dawa banget bab 3-4 kaping dibandhingake produk domestik;
3.Produk lumahing nggunakake penanganan materi khusus, tip mburi karo Processing nutupi, supaya minangka kanggo mesthekake tip ora nguripake ireng ing suhu dhuwur;
4.Good kinerja ing timah lan timah leleh, solder joints seragam, lan lancar soldering;
5. Kanthi anti-oksidasi dhuwur, kinerja lembab apik, konduktivitas termal cepet, kualitas produk wis tekan ndhuwur donya

manungsa waé:
1. Wiwit suhu leleh solder cukup dhuwur (300 ° ndhuwur), ati-ati, aja ndemek tumpahan karo kulit sampeyan; Sawise nggunakake, elinga yen wesi bakal tetep panas, yen diobong, goleki perawatan medis langsung. utawa uap kui sak operasi soldering
2. Langsung inhalation lan longterm bablas inhalation bisa nimbulaké ngelu lan masalah kesehatan liyane;A nomer akeh nyedhot bakal dadi salah siji saka nimbulaké busung paru;Mangga tetep ing long-term ventilated panggonan ventilated Nalika Soldering karya?Mangga kasebut kanthi teliti, Wigati
4. Nalika soldering digunakake, aja uap flux lan solder kontak langsung karo kulit; Mangga nggunakake peralatan protèktif minangka dibutuhake, amarga adhesion flux bisa nimbulaké inflammation saka kulit, langsung mbilas nganggo banyu;Yen menyang mata, pls wisuh langsung karo banyu resik, yen perlu, golek medical manungsa waé langsung.Yen ditempelake ing ndhuwur sandhangan, mangga diresiki kanthi lengkap

Tanggepan
Kita njaga standar keunggulan sing dhuwur lan ngupayakake kepuasan pelanggan 100%!Umpan balik penting banget Kita njaluk supaya sampeyan langsung hubungi kita sadurunge menehi umpan balik netral utawa negatif, supaya kita bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi puas.

sumur LT1

sumur LT (2)

sumur LT (3)

sumur LT(4)

Fitur:
Kita njaga standar keunggulan sing dhuwur lan ngupayakake kepuasan pelanggan 100%!Umpan balik penting banget Kita njaluk supaya sampeyan langsung hubungi kita sadurunge menehi umpan balik netral utawa negatif, supaya kita bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi puas.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita