Weller tips wesi soldering kanggo Chisel Soldering Tip

Nomer Model: WELLER series


Detail Produk

Tag produk

Panggonan Asal Cina
Jeneng merek Waterun
Nomer Model Seri LT, XT, ET, LHT
Tembung Kunci tips Weller Solder
MOQ 100 pcs
Wektu timbal 10 dina.

Deskripsi Produk:
Seri LT: Ditrapake kanggo WSP/80 WP 80 Soldering potlot.Teknologi pemanasan sing disetujoni kanthi transfer panas sing efektif, Kanggo kabeh aplikasi industri, macem-macem tips solder kasedhiya
Seri XT: Ditrapake kanggo potlot solder WXP 120 / WP 12.Kabeh-rounder karo 120 watt.Kanggo aplikasi soldering saka cilik kanggo komponen gedhe karo dikarepake panas luwih.
Seri ET: Ditrapake kanggo potlot Solder PES51.Dirancang kanggo produksi terus-terusan.Gawe maneh.Lan ndandani liwat bolongan, Papan SMT, paling pesawat lemah.Lan papan multi-lapisan.
Seri LHT: Ditrapake kanggo WSP150 Heavy Duty Soldering Pencil.Pensil soldering 150W / 24V iki digunakake kanggo proyek kanthi syarat panas lan sink panas sing gedhe.

 

sumur (2)

sumur (6)

sumur LT(4)

sumur LT (5)

Fitur:
1.Weller tips soldering dirancang ing Weller Jerman R & D Center kanggo syarat banget paling anyar saka pasar
2.Weller tip soldering lan mesin ingkang ndamel benter mbentuk unit lan mulane sistem dadi panas sampurna kanggo gawé joints solder kualitas dhuwur.Digabungake karo wesi soldering tengen kanggo mbentuk alat sampurna
3. Saben tip Weller dirancang kanggo aplikasi soldering tartamtu
4.Every tip Weller dirancang kanggo entuk transfer panas banget lan wektu Recovery cepet.Supaya kanggo mesthekake asil solder sampurna

Aplikasi:
Gunakake Note1: nyoba tip ing sawetara suhu normal, nganti soldering, ngluwihi umur tip.
Gunakake Note2: Sawise sawetara wektu tip soldering, lapisan oksida lumahing bakal katon, dianjurake kanggo nggunakake alat khusus kanggo mbusak, digunakake bakal nimbulaké kedadean ora de-soldering timah, tip ora de-soldering timah, karo 80 % saka faktor kasebut ana gandhengane karo kabiasaan panggunaan sampeyan.
Gunakake Note3: supaya tip garing, yen ora bakal mengaruhi pangarep-arep urip.

Layanan OEM & ODM

Kita bisa nawakake layanan OEM & ODM.Welcome kanggo pirembagan karo kita ing rincian.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita